Контрабандисти поблизу Солотвина намагалися спустити течією 17 пакунків з сигаретами загальною вартістю понад $3 тисячі.

Контрабандисти поблизу Солотвина намагалися спустити течією 17 пакунків з сигаретами загальною вартістю понад $3 тисячі.
За словами посадовця, прикордонний наряд близько 4:30 ранку виявив спочатку одного порушника у гідрокостюмі, який не підкорився законній вимозі прикордонників і почав тікати. Прикордонники зроблили попереджуючий постріл вгору, а вже потім вистрелили по порушинку зі спецзасобу резиновою кулею. 

 

Про це йшлося на сьогоднішній зустрічі з журналістами першого заступника Мукачівського прикордонного загону Сергія Тимощука. Порушника було госпіталізовано. Наразі, життю та здоров'ю контрабандиста нічого не загрожує. 

Прочісуючи навколишню місцевість, прикордонний наряд виявив ще двох його спільників на мікроавтобусі Mercedes Sprinter синього кольору закарпатської реєстрації. Під час огляду авто прикордонники виявили мокрі гідрокостюми, що значить, контрабандисти встигли успішно переправити контрабанду до Румунії по Тисі. 

Загалом, на місці правопорушення було знайдено та конфісковано 14 пакунків сигарет, ще 3 пакунки виявили румунські колеги. 

Наразі, точну вартість сигарет оцінюють співробітники ДФС, а правоохоронці проводять невідкладні слідчі дії. 

Mukachevo.net

 

14 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів