Як словацький JOJ пізнавав різницю між жаб'ячими лапками по-перечинськи і по-ремітськи

Як словацький JOJ пізнавав різницю між жаб'ячими лапками по-перечинськи і по-ремітськи
Власник ресторану "Підкова" в Перечині Михайло Барник розповів, як словацьке телебачення знімало сюжет про делікатес Перечинщини.

 

У Фейсбук він написав:

"Вчора в "Підкові" була словенска телевізія, канал JOJ.

Знімали сюжет про жаби, тобто про жаб'ячі стегенця як страву. Традиція, історія, рецепти. Готували на шпаргеті. По-перечинськи - в лізоні та по-ремітськи - томлені в сметані з вином.

Сюжет буде розрахований на словацького та чеського туриста. Аж типирь, чуствую, повалять...

Експертом-розповідальником був світило закарпатського туризму Федір Шандор. Словацька журналістка довго не наважувалась куштувати наші жабки, але погар-другий файного білого вина поміг".

Як усе було – на фото.

 

14 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів