Міська влада Ужгорода настійливо рекомендувала перевізнику звільнити водія, який вирішив, що автобус гумовий

Міська влада Ужгорода настійливо рекомендувала перевізнику звільнити водія, який вирішив, що автобус гумовий
Скаргу на водія автобуса сьогодні знову розглянули у міській раді Ужгорода. Цього разу звернувся громадський активіст, член конкурсного комітету Віталій Грегор.

 

Вранці Віталій їхав автобусом №27 (номерний знак АО0319ВК) від зупинки біля супермаркету “Епіцентр” до корпусів УжНУ на БАМі. Розповів, що в автобусі замість 25 пасажирів, які стоять, було майже 40 і водій не реагував на зауваження, що “пхати” далі нікуди.

Як зазначено в скарзі, водій порушив правила дорожнього руху та надання послуг пасажирських перевезень міським автотранспортом, наражав на небезпеку життя тих, кого перевозив та інших учасників руху. Крім того, на 14 хвилин порушив графік руху, прибув пізніше на кінцеву зупинку на БАМі.

Під час розгляду скарги у присутності першого заступника міського голови Іштвана Цапа, керівника відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку Петра Бобика і самого скаржника – Віталія Грегора, враховуючи систематичність порушень і відповідно до умов конкурсу, прийняли рішення щодо рекомендації перевізнику, який обслуговує даний маршрут, безумовного звільнення водія-порушника.

Ужгородська міська влада 

 

20 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів