"Укртелеком" запровадив 5 нових тарифних планів ADSL

Телекомунікаційна компанія "Укртелеком" запровадила 5 нових тарифних планів доступу в інтернет за технологією високошвидкісної передачі даних ADSL, повідомляють Українські Новини.

 

Чотири з нових планів орі?нтовані на кінцевих ? домашніх чи корпоративних ? користувачів, а один ? на провайдерів.

Для кінцевих користувачів "Укртелеком" запровадив такі плани ADSL-доступу ? "Домашній", "Офісний", "Корпоративний" і "Необмежений".

"Вони орі?нтовані на користувачів з різним рівнем платоспроможності - від приватних осіб до великих корпорацій", - повідомили в прес-службі компанії.

Щомісячна абонентська плата в нових тарифах склада?: у "Домашньому" пакеті - 133,25 гривень на місяць (без урахування податку на додану вартість), у пакеті "Офісний" - 266,5 гривень і в пакеті "Корпоративний" - 399,75 гривень на місяць. При цьому обсяг передплаченого трафіку становить 0,5 Гб, 1,5 Гб і 2,5 Гб відповідно.

Абонентська плата в пакеті "Необмежений", де нема? обмежень за обсягом трафіку, склада? від 1 550 до 5 тис. гривень на місяць (залежно від пропускної здатності каналу - від 128 кБіт/с (прийом) і 64 кБіт/с (передача) до 512 кБіт/с і 128 кБіт/с).


Плата за підключення склада? 290 гривень. Крім того, ADSL-модем абонент купу? самостійно.

"Укртелеком" також нада? тарифний план "Гарант", орі?нтований на провайдерів, за яким вони мають можливість підключати своїх клі?нтів з використанням ADSL-мережі "Укртелекому" (віртуальне ?Р-з??днання) і надавати їм доступ в інтернет по своїй мережі.

Абонентська плата за кожне віртуальне ?Р-з??днання між кінцевим користувачем і провайдером (без урахування трафіку) склада? від 133,25 гривень на місяць (швидкість 128 кБіт/с і 64 кБіт/с) до 399,75 гривень на місяць (512 і 128 кБіт/с).

 

29 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів