Великодній ярмарок по-європейськи

Великодній ярмарок по-європейськи
У Хусті відкрився Великодні ярмарок європейського зразка.

 

Місто над Тисою порадує своїх відвідувачів Великоднім європейським ярмарком. У дерев'яних будиночках усі бажаючі матимуть змогу придбати сувеніри, смаколики та вироби ручної роботи.

Ми запропонували краянам цікаву і насичену програму відпочинку. Ярмарок працюватиме від 23 квітня до 15 травня. Особливо цікаве дозвілля пропонуємо малечі – це й різноманітні майстер-класи від відомих майстринь, і відпочинкова фотозона, і анімовані персонажі, які розважатимуть дітей. Крім того, здійснюється торгівля великодньою атрибутикою – кошиками, писанками, писанковими деревами, пасхальними вінками та іншими виробами, зробленими руками умілиць, а також бажаючі зможуть поласувати глінтвейном, придбати молочну продукцію та вироби бджільництва. Маємо ще одну автентичну родзинку – вишиванки ручної роботи, пошиті з натуральної льняної тканини, – розповів для редакції новин «Карпатського об’єктива» представник оргкомітету Павло Ерфан

Найбільше відкриттю ярмарку справді раділа малеча. Діти охоче фотографувалися біля писанкового дерева та їли солодощі.

Мені дуже сподобалися декоративні кролики, оздоба фотозони сіном, а ще – кумедний Посіпака, який доброзичливо розповідав дітям про Великдень, – зазначила 11-річна Ванесса Грозіна.

А розважав краян під час відкриття заходу угорськими піснями гурт «Вішкі-Бічкашок».

Слід зазначити, що незабаром у місті над Тисою запрацює ще один ярмарок – при в’їзді на територію Долини нарцисів. Його відкриття планується на неділю, 24 квітня.

 

 

24 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів