Ужгород приєднався до всесвітньо відомого проекту Behance Portfolio Review Week

Ужгород приєднався до всесвітньо відомого проекту Behance Portfolio Review Week
Behance Portfolio Review Week — це всесвітній творчий івент підчас якого дизайнери, художники, фотографи та інші учасники Behance-спільноти обмінюються досвідом, слухають доповіді експертів, демонструють свої портфоліо, обмінюються досвідом та просто отримують задоволення від спілкування з колегами. Цього року до Behance приєдналось і місто Ужгород!

 

Behance - онлайн-платформа для публікації дизайнерських портфоліо, історія якої почалася в 2006 році. Behance схожий на всесвітню виставку робіт дизайнерів з можливістю їх оцінки. На сайті проекту можна отримати відгук, познайомитися з колегами та обговорити проекти, і отримати роботу, адже це справжня знахідка для head hunter. 

Behance -це своєрідне "творче співтовариство", тут свої роботи розміщують як професіонали та відомі майстри, так і автори- початківці. 

Бери участь у Behance Portfolio Review та розширюй свій креативний простір, порівняй та оціни свою майстерність, поспілкуйся с колегами, отримай фідбеки на своє портфоліо. 

Що відбувається на заході Behance Portfolio Review Uzhhorod: 

Виступ спікерів. Захід почнеться з виступу, присвяченого створенню творчої кар'єри. 

Показ портфоліо. Кожен має можливіть прийняти участь у конкурсі портфоліо, які будуть представлені в експозиції події. Для цього необхідно надіслати свої роботи та заповнити анкету за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1GDLjJa5-4-YDMFpVukW-MmxWFP3Bvv7dMiM7d2Yn2dA/viewform

Знайомтесь, спілкуйтесь, отримуйте задоволення. 

Зустріч відбудеться 14 травня об 11:00 за адресою: м.Ужгород, вул. Капітульна, 33/а 

Подробиці: https://www.facebook.com/events/241424869525232/

Вхід вільний, за умови реєстрації: https://www.eventbrite.com/e/behance-uzhhorod-tickets-21670301455?aff=ehomesaved

 

25 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів