Відомий ужгородський ресторатор розкритикував черговий візит «Ревізора» в Ужгород

Відомий ужгородський ресторатор розкритикував черговий візит «Ревізора» в Ужгород
Ужгородський ресторатор та приватний підприємець Роберт Левицький відреагував на вчорашній візит програми "Ревізор" в Ужгороді.

 

На своїй сторінці у Фейсбук Левицький написав:  

«І знову, одна з самих брудних шоу програм України "Ревізор" в Ужгороді. На мою, думку ця програма принижує всіх працівників громадського харчування, а також Ужгород та ужгородців, які пишаються своїми любими кав'ярнями та ресторанами», - написав Роберт Левицький.

Більш того, підприємець запропонував міській раді вмішатися у ситуацію із телевізійним шоу:

«Вважаю, що міська рада має стати на захист рестораторів та ужгородців і заборонити роботу цієї програми у нашому місті. Оскільки такі програми спотворюють імідж міст, у т.ч. імідж Ужгорода».

«P.S. Те, що "Ревізор"вчора "витворяв" в Ужгороді з деякими ресторанами, просто не допустимо з етичної, а також юридичної позиції», - додав ресторатор.

Разом з тим, Левицький зазначив, що до його закладів телевізійники поки не заглядали. Нагадаємо, Роберту Левицькому належать два заклади у центрі міста.

Кілька років тому ресторан Левицького «Фан-Фан» отримав відзнаку програми «Ревізор».

Нагадаємо, учора стало відомо, що до Ужгорода вкотре завітала знімальна група телепрограми «Ревізор». До мережі уже встигли потрапити кілька кадрів зі зйомок телешоу.

 

26 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. ХАБАРНИЧЕНКО 2016-04-30 / 14:00:29

    В Україні "бардак" всюди, як у владі, так і в закладах громадського харчування, готелях, і супермаркетах, а що казати про Ужгород, якщо у Ужгороді у центрі міста тротуари і дороги у жахливому стані, і "бардак" навкруги , такі самі і громадські заклади. Подивіться на заклади в розвинених країнах і порівняйте з нашими, якщо не розумієте критерій ревізора.

  2. ок 2016-04-28 / 23:45:44

    Думаю, що справжні відвідувачі за те, щоб заклади громадського харчування були відкриті перед ними щодо чистоти, охайності, дбайливого відношення в процесі готування та обслуговування. Відкриті своїми кухнями чи туалетами, холодильниками та витяжками. Якщо там все гаразд, то я не вважаю, що ревізор спеціально прийде і замастить жиром, пилом якісь поверхні чи підкине таргана; або ж й взагалі збільшить допустиму температуру зберігання продуктів).
    Якщо ресторатори відкрито бояться ревізорів чи інших перевіряючих (навіть, якщо це буде у вигляді того, що це покажуть всій Україні) - то ж не даремно певне, як думаєте?
    Закордоном давно такі програми існують і ніхто нікого не закриває, більше того, там існує онлайн система оцінювання майже кожного більш-менш пристойного закладу (обслуговуючого персоналу) клієнтом ( в Україні на зразок "тріпадвізор"). Ресторатори, як ніхто, мали б прислухатися до думки тих, для кого вони створили свої заклади. І не боятися прийняти поради чи зауваження,при усуненні чи виправленні яких, заклад ставатиме ще кращим.

  3. Ужгородець 2016-04-27 / 02:43:38

    Абсолютно згоден з Олегом та паном Левицьким!!!!!!!

  4. Іра 2016-04-26 / 22:38:28

    Після того, як у Фан-Фана забрали нагороду Ревізора і він був змушений закритися, великий "ресторатор" почав критикувати програму, яка хоч трохи давала до порядку український ресторанний бізнес, показувала недоліки і антисанітарію на кухнях..

  5. Олег 2016-04-26 / 15:43:49

    Це бізнес проект для збагачення, а не орган який вповноважений перевіряти заклади, Америці чи в Європі вони давно сиділи би за гратами, і виплачували компенсації власникам закладів.

  6. Слава 2016-04-26 / 13:24:28

    А хто як не "Ревізор" провірить заклади громадського харчування? Хто як не "Ревізор" вкаже на недоліки в обслуговуванні, та бардак на кухні. Що, боїтеся ресторатори провірки, тому і таку туфту гоните. В кого порядок - той не скиглить!

  7. Надія 2016-04-26 / 12:41:31

    Спотворюють імідж міста власники закладів громадського харчування , які не слідкують за чистотою та якістю продуктів , які обманюють відвідувачів. Тому не забороняти програму "Ревізор" потрібно , а запрошувати перевіряти такі заклади! Це покращить їхню роботу, почнуть думати про людей , а не тільки про власну кишеню!!

  8. Олег 2016-04-26 / 12:39:11

    Повністю погоджуюсь з Робертом, РЕВІЗОР це комерційний проект з заробітком в мільйони грошей,ви вдумайтесь на плечах рестораторів вони заробляють шалені гроші.Цих пройдисвітів треба гнати в шию.