До свята готові: поліцейські та рятувальники розповіли, як охоронятимуть закарпатців під час травневих свят

До свята готові: поліцейські та рятувальники розповіли, як охоронятимуть закарпатців під час травневих свят
У середу, 27 квітня, в Ужгороді відбувся спільний брифінг обласних управлінь Нацполіції та ДСНС. Під час зустрічі правоохоронці розповіли про підготовку області до відзначення травневих свят.

 

Так, Роман Ус, начальник управління превентивної діяльності ГУ НП у Закарпатській області, повідомив, що закарпатська поліція уже перейшла на посилений режим роботи. Окрім того, в області створені спеціальні координаційні штаби для контролю за правопорядком.

«Наразі щоденно на охорону громадського порядку заступає близько 400 співробітників поліції. Під час недільних церковних служб, коли до храму прийде близько 360 тисяч вірників, до охорони правопорядку буде залучено понад 900 працівників поліції і близько 200 співробітників громадських формувань», - повідомив Роман Ус.

Представник Нацполіції повідомив про те, що традиційно під час святкових днів збільшується кількість злочинів на побутовій основі, підвищується ризик пограбувань та ДТП. Відтак правоохоронці попросили закарпатців уважніше ставитися до безпеки власних домівок та дорожнього руху.

Окрім того, просять звертати особливу увагу на підозрілі предмети і не наближатися до подібних речей самостійно , а одразу викликати спеціальні служби.

Готові до святкувань і рятувальники. Так, Олександр Падяк, начальник оперативно-координаційного центру УДСНС України у Закарпатській області, повідомив, що обласне управління також переведене на посилений режим несення служби. Триватиме він до 12 травня.

uzhgorod.net.ua

 

27 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів