Закарпатець побував на військово-патріотичному семінарі

Закарпатець побував на військово-патріотичному семінарі
Закарпатець взяв участь у військово-патріотичному семінарі «Кузня захисників України»

 

Протягом 22-24 квітня у Білій Церкві відбувся всеукраїнський семінар, спрямований на збільшення чисельності молоді, залученої до здійснення заходів за участю військово-патріотичних клубів ? «Кузня захисників України».

Мета семінару – розвиток військово-патріотичного виховання дітей та молоді в регіонах Україні через підготовку та перепідготовку інструкторського складу військово-патріотичних організацій, збільшення числа військово-патріотичних осередків і залучення до роботи з молоддю учасників АТО.

Прийняли участь 100 учасників із 22 регіонів України, які є керівниками (представниками) військово-патріотичних клубів, об’єднань учасників АТО та молодіжних організацій. Протягом трьох днів активісти військово-патріотичного виховання, як чоловіки, так і жінки, брали участь у теоретичних і практичних заняттях. Серед них – Олександр Джум – секретар ради Закарпатської обласної молодіжної організації «Молодий патріот».

Також для учасників були організовані тактичні навчання з використанням пейнтбольного обладнання. До викладацького складу семінару ввійшли на волонтерських засадах різноманітні спеціалісти, як у військовій сфері, так і в педагогічній та медичній. Це представники організацій ВОВПО, НСОУ «Пласт», волонтерських організацій реабілітації учасників бойових дій та «Захист патріотів». Під час семінару представники різних організацій зі всієї України познайомились один з одним, провели презентації своїх організацій, обговорили подальший напрямок розвитку ВПВ.

На завершення семінару представники військово-патріотичного руху зі всієї України провели заходи вшанування пам’яті загиблих воїнів АТО. Також організатори всеукраїнського заходу провели вручення сертифікатів учасникам за успішне проходження семінару.

 

Управління молоді та спорту Закарпатської ОДА

 

 

 

27 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів