У Львівському напівмарафоні почесне місце отримав ужгородець

У Львівському напівмарафоні почесне місце отримав ужгородець
У місті Лева вже вшосте пройшов традиційний «Львівський напівмарафон – 2016» - наймасштабніша легкоатлетична міська подія цієї весни.

 

В ньому взяли участь атлети з 10 областей, а також гості з Білорусі, Норвегії, Польщі Угорщини, Франції, Швеції та команда американських військових. Дистанція, завдовжки більш ніж 21 кілометр, від Оперного театру, що на проспект Свободи пролягла вулицями міста та горбистими рельєфом парку Погулянка.

Першим довгий і складний маршрут з хорошим часом подолав відомий  львівський марафонець Тарас Сало. Четвертий результат (і приз за перше місце у своїй віковій категорії) – у 25-річного мукачівця Сергія Расчупкіна.

Ужгородець Сергій Трибунський став четвертим серед чоловіків віком від 40 до 49 років. Серед жінок кращий результат показала Марія Гудак з Калуша.

У рамках «Львівського напівмарафону», окрім основної дистанції, влаштували також благодійний пробіг на 4 км, у якому могли взяти участь усі охочі. Ця дистанція мала на меті зібрання коштів на лікування маленької Анни Юринець, хворої на гостру лейкемію.. У цьому забігу закарпатці також були серед призерів: з другими результатами відповідно серед жінок тачоловіків фінішували мукачівці 18-річна Наталія Шозда і 33-річний Сергій Бабич.

 

03 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів