Сотні ліхтариків у небо випустять ужгородці у День пам'яті та примирення

Сотні ліхтариків у небо випустять ужгородці у День пам'яті та примирення
У День пам’яті та примирення ужгородці запалять небесні ліхтарики

 

Увечері 8 травня до Дня пам’яті та примирення в Ужгороді на площі Театральній відбудеться тематичний концерт, участь в якому візьмуть провідні колективи концертних установ та мистецьких навчальних закладів Закарпаття. А після хвилини тиші ужгородці запалять та випустять у небо сотні ліхтариків. Про це кореспонденту УНН повідомили у прес-службі Закарпатської ОДА.

У понеділок, 9 травня, до Дня Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні в Ужгороді відбудеться покладання квітів до підніжжя пам’ятника «Україна – визволителям» на українсько-словацькому кордоні та до пам’ятника «Добровольцям Закарпаття – учасникам Другої світової війни».

Після цього ветерани, керівники області, представники громадськості сформують загальноміську колону, яка рушить до Пагорба Слави. Там відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів до Вічного вогню.

У Закарпатській облдержадміністрації наголошують, що урочистості з нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні відбудуться в усіх районах та містах області.

Також 7-9 травня в Ужгороді пройдуть шаховий турнір та турнір з дзюдо, присвячені Дню Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні.

 

05 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів