Вночі на Закарпатті впіймали групу нелегалів

Вночі на Закарпатті впіймали групу нелегалів
Цієї ночі прикордонники Мукачівського загону в рамках проведення активної фази спільної операції «Кордон-2016», на околиці населеного пункту Велика Паладь затримали групу нелегальних мігрантів.

 

Прикордонники спільно з співробітниками поліції під час проведення заходів з перевірки оперативної інформації щодо можливого перебування у прикордонні нелегальних мігрантів, зафіксували, як група невідомих осіб здійснюють посадку у мікроавтобус.

В ході подальших оперативних заходів правоохоронці зупинили транспортний засіб. У мікроавтобусі окрім водія, який виявився нашим співітчизником, знаходилось ще 11 осіб несло’янської зовнішності. Жодних документів при собі іноземці не мали.

В ході опитування прикордонники з’ясували, що серед затриманих 9-ти чоловіків та 2-х жінок є 2 громадянина Індії, 4 громадянина Пакистану та 5 громадян Шрі-Ланки, - повідомляє прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Зараз затриманих доставлено до прикордонного підрозділу для складання процесуальних документів. Крім того тривають заходи з пошуку та встановлення кола осіб причетних до організації незаконної подорожі мігрантів. 

 

06 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів