Танець про бограч та інші цікаві номери підготували студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв

Танець про бограч та інші цікаві номери підготували студенти  Ужгородського коледжу культури і мистецтв
В Закарпатському обласному музично-драматичному театрі відбувся творчий звіт студентів та викладачів Ужгородського коледжу культури і мистецтв "Україна – це ми".

 

Свої нові концертні номери представили вокальний ансамбль, хор студентів, ансамблі українських та угорських народних інструментів, естрадний ансамбль та естрадний оркестр, хореографічні колективи, солісти-вокалісти та інструменталісти. У програмі звучала музика різних епох, напрямків та стилів.

На розсуд глядача були представлені як сольні, так і різноманітні ансамблеві номери з поєднанням інструментів та їх виразових можливостей. Цікавий режисерський задум заслуженого працівника культури України Т.Гарагонича у талановитому втіленні студентів не залишив байдужим нікого.

Родзинкою вечора стала прем’єра танцювального номеру про бо грач від хореографа Михайла Шютіва. П’ятнадцятихвилинна композиція показала всі етапи приготування страви, яке супроводжувалось танцями та співами. У постановці взяли участь близько пів сотні танцівників, які виконували танці різних регіонів краю.

Студентський хор також вразив глядачів своїми перевтіленнями та репертуаром. Окрім традиційних хорових композицій, вони виконали і сучасні джазові пісні.

Після завершення концерту слова подяки  висловили начальник Управліня культури Закарпатської Вікторія Фролова, заступник голови Закарпатської ради Йосип Борто та запрошені гості з Угорщини.  

Йосип Борто зазначив, що такого виступу він ніколи не бачив. Також він підкреслив, що студенти продемонстрували номери європейського рівня і обласна адміністрація всіляко сприятиме тому, щоб талант закарпатських дітей побачили глядачі не тільки в Україні, а й у Європі, - пише goloskarpat.

 

13 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів