Закарпатські поліцейські одержать від Євросоюзу спеціальну апаратуру вартістю близько 30 000 євро.

Закарпатські поліцейські одержать від Євросоюзу спеціальну апаратуру вартістю близько 30 000 євро.
Ця техніка суттєво допоможе нашим правоохоронцям у розслідуванні злочинів.

 

Учора в закарпатській поліції побували гості. Очільник обласного управління полковник Степан Довгунь зустрівся з представниками Консультативної місії Євросоюзу.

Румун Міхай Барбуту є радником цієї міжнародної організації і тренером з кримінальних розслідувань. А киянка Олена Переходченко – спеціаліст з питань регіонального співробітництва.

У березні вони вже приїжджали до Ужгорода, і от тепер завітали до нас знову. Консультативна місія Євросоюзу готова надати технічну допомогу закарпатській поліції. Зокрема, спеціальну апаратуру для криміналістів.

Вартість цієї спецтехніки, яка суттєво допоможе експертам та слідчим поліції у документуванні й розкритті злочинів, складе близько 30000 євро. Надійде вона на Закарпаття у вересні. Тоді ж закарпатські поліцейські пройдуть 5-денний тренінг на базі навчального центру Львівської поліції. Там їх навчатимуть спеціальні фахівці. Навчання теж відбудеться за кошти Євросоюзу.

Очільник закарпатської поліції Степан Довгунь подякував європейським колегам за допомогу, інформує відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

 

13 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів