Берегівські рятувальники не сидять на місці

Берегівські рятувальники не сидять на місці
Берегівські рятувальники вчили старших і молодших мешканців с. Гут правил пожежної безпеки.

 

Із початку цього року в Берегівському районі вже виникло 28 пожеж, тоді як за аналогічний період 2015-го їх сталося на три менше – тільки 25 випадків. Відтак актуальними є пожежно-профілактичні відпрацювання населених пунктів, покликані підвищити обізнаність громадян у правилах пожежної безпеки. 13 травня такий захід відбувся в с. Гут. У відпрацюванні взяли участь представники Берегівського міськрайонного відділу ДСНС спільно з працівниками поліції та активістами сільської ради.

За традицією, після зборів у приміщенні сільради рятувальники вирушили на подворовий обхід села. Співробітники оперативно-рятувальної служби навідалися до 217 дворогосподарств, де поспілкувалися із понад трьома сотнями громадян. Під час профілактичних бесід людям нагадали основні правила безпеки в побуті й окремо наголосили на обережному поводженні з вогнем у весняно-літній період. Також людям роздали листівки на протипожежну тематику.

Звісно ж, представники ДСНС не залишили поза увагою місцеві загальноосвітню школу й дитячий садок. У цікавій формі дітям розповіли, як не допустити пожежі, при цьому розповідь підкріплювалася ілюстративними матеріалами. Зокрема, молодь застерегли від небезпечних ігор із сірниками. А найменші дітлахи нагадали для себе номер телефону, за яким треба дзвонити у разі виникнення пожежі, – 101.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

13 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів