Юний ужгородець боротиметься за перемогу у міжнародній олімпіаді

Юний ужгородець боротиметься за перемогу у міжнародній олімпіаді
Станіслав Томаш - переможець всеукраїнської олімпіади з інформатики, учень Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

 

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич видала наказ "Про проведення конкурсних відбірково-тренувальних зборів кандидатів до складу команд учнів України для участі у міжнародних учнівських олімпіадах 2016 року", який регламентує підготовку українських школярів до міжнародних олімпіад із астрономії, фізики, географії, математики, інформатики, хімії та біології.

В олімпіаді найвищого – міжнародного – рівня братиме участь школяр із Закарпаття – Станіслав Томаш, переможець всеукраїнської олімпіади з інформатики, учень 10 класу Ужгородської загальноосвітньої спеціалізованої школи-інтернату з поглибленим вивченням окремих предметів.

Тренуватимуть Станіслава Томаша та представників інших команд двоє закарпатців, представників Ужгородського національного університету, – Олександр Міца, завідувач кафедри інформаційних управляючих систем та технологій УжНУ, та Роман Рубаненко, студент факультету інформаційних технологій УжНУ.

 

14 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів