“Галичанка» завершує сезон яскравою перемогою над «Карпатами»

“Галичанка» завершує сезон яскравою перемогою над «Карпатами»
Сьогодні на майданчику «Карпати Арена» заключними матчами четвертого з’їзного туру чемпіонату України з гандболу в жіночій Суперлізі завершився цьогорічний гандбольний сезон 2015/2016.

 

Заключним матчем чемпіонату стала зустріч одвічних конкурентів – ужгородських «Карпат» та львівської «Галичанки».  Правда, львів’янки останні два матчі вже грали в якості чемпіона, а ужгородки також вже були недосяжні для найближчого суперника, тож команди грали для вболівальників.

Справді, гра стала справжнім видовищем для поціновувачів ручного м’яча.  Особливо вразили відмінною грою львів’янки, які в швидкому темпі діяли впродовж усіх 60-ти хвилин гри. У складі «Карпат» найкращою була Ірина Компанієць, яка  дальніми кидками раз у раз вражала ворота гостей. Однак, для перемоги цього було вкрай замало.

Хоч у перші хвилини господарки закинула два м’ячі та потужна «Галичанка» швидко зрівняла результат й планомірно вийшла вперед. А відмінні дії воротаря львівської команди Єлизавети Гілязетдінової  не залишали надій для наших кравчинь наздогнати суперника. З рахунком 9:15 карпатівки поступалися в першому таймі.  На старті другої половини завдяки влучним кидкам І.Компанієць відставання вдалося скоротити до 4 голів, але далі галицькі дівчата додали обертів і голевий відрив зростав лише на їх користь – 18:28 з таким результатом завершився цей матч.

Матч між київським «Спартаком» та херсонською «Університет-Дніпрянкою» завершився перемогою останніх – 24:28.

Далі пройшла процедура нагородження. Вітання переможцям та призерам чемпіонату від голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля передав начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан.  Медалі призерам та переможцям чемпіонату вручали президенти клубів-переможниць Олександр Ледида та Роман Федишин.

 

 

18 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів