На Іршавщині провели зустріч із ветеранами міліції

На Іршавщині провели зустріч із ветеранами міліції
У с.Білки Іршавського району зібралися на зустріч з активом села ветерани служби дільничних інспекторів міліції. Зустріч організували сільський голова Білок Василь Зейкан і заступник голови ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського відділення поліції Василь Микита.

 

На зустріч були запрошені колишні дільничні інспектори міліції, їх керівники підполковники Федір Петер та Ярослав Тодавчич. А ще - колишній сільський голова Білок Петро Пітра.

Дільничні завжди працювали пліч-о-пліч з сільськими головами. Навіть їх робочий день починався і закінчувався майже однаково. Вони разом вирішували в селі проблеми. І мета в них була одна – допомагати людям і працювати для сільської громади.

Під час зустрічі ветерани розповідали про досвід, набутий за період роботи у правоохоронних органах. Про різні життєві ситуації, які траплялись під час несення служби.

Ветерани Іршавського відділення поліції висловлюють щиру подяку сільському голові с.Білки Василю Зейкану  за організацію та проведення цікавої зустрічі.

Інформація Іршавського відділення поліції

 

19 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів