Прості звички, які допоможуть вам стати успішними

Прості звички, які допоможуть вам стати успішними
Їх, стверджують експерти, можна розвинути самостійно.

 

Як пояснюють фахівці, при щоденній практиці, нові звички допоможуть значно покращити життя і зробити більш щасливим, здоровим і працьовитим. Крім того, вони навчать правильно розпоряджатися часом і допоможуть швидше досягти поставлених цілей, передає  Business Insider.

1. Чищення зубів

Здавалося б, звична процедура насправді несе набагато більше користі, ніж просто захист від карієсу. Згідно з даними Національної асоціації стоматологів, щоденне чищення зубів може вберегти від розвитку діабету, хвороби нирок і навіть раку.

2. Посміхайтеся собі

Психолог Нітша Тріпаті рекомендує щодня посміхатися собі, оскільки це не тільки покращує настрій, але і піднімає самооцінку.

3. Записуйте свої плани

Експерт з планування часу Патрік Матьєсон рекомендує складати список справ, щоб правильно планувати свій день.

4. Заправляйте ліжко

Починайте свій день з того, що заправляйте ліжко. Це допоможе підтримувати порядок не тільки в будинку, але і в голові, впевнений психолог Різван Асіім.

5. Медитуйте

Всього кілька хвилин медитації допоможуть покращити емоційний стан і знизити ризик психологічних захворювань. Крім того, це допомагає збільшити працездатність, пояснює експерт з медитації Джошуа Райчур.

6. Висловлюйте подяку

Психолог Різван Асіім рекомендує дякувати не тільки близьким або колегам, але і дякувати самому собі за корисну вечерю або пробіжку.

7. Слухайте новини по радіо

Експерт з планування часу Патрік Матьєсон радить слухати новини під час прибирання або заняття іншими подібними справами. Це допоможе залишатися в курсі подій, не витрачаючи багато часу.

8. Готуйте одяг з вечора

Як говорить Патрік Матьєсон, починати день з копання в шафі - не кращий варіант. Потрібний одяг має висіти на вішалці, що буде як ніколи доречно, якщо ви проспите.

9. Виходьте із зони комфорту

Психолог Різван Асіім радить хоча б раз на тиждень виходити із зони комфорту і піддавати себе легкому стресу. Це допоможе стати більш впевненим у собі.

10. Підтримуйте порядок

Після користування речами, їх неважко класти на місце, впевнена психолог Нітша Тріпаті. Крім того, що будинок завжди буде виглядати охайним і затишним, це допоможе навести лад у голові.

11. Пробуйте щось нове

Для того, щоб дні не здавалися такими одноманітними психолог Різван Асіім радить постійно пробувати щось нове. Це може бути нова позиція меню, новий маршрут на роботу і так далі.

12. Пишіть

Якщо вести щоденник і щодня записувати свої переживання або цілі - це допоможе залишатися мотивованим на досягнення успіхів, упевнений експерт з планування часу Патрік Матьєсон.

13. Більше ходіть

Ходьба дуже корисна для здоров'я, але, так як через робочий графік немає можливості влаштовувати тривалі піші прогулянки, лікар Мауріціо Естрелла радить користуватися сходами і ходити пішки на роботу, якщо є така можливість.

14. Придумайте пароль, який надихатиме

Кожен раз, коли доведеться вводити пароль, ви будете нагадувати собі про свої цілі або мрії, чим заохотите себе до дії, впевнений психолог Різван Асіім.

15. Навчіться відмовляти

Експерт з планування часу Патрік Матьєсон радить навчитися відмовляти, якщо немає бажання або часу виконувати прохання. Насправді це правильне рішення, оскільки допоможе уникнути непотрібних справ і дозволить зосередитися на своїх планах.

 

21 травня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів