Москаль "наїхав" на голову ДФС Насірова за перевірки закарпатських митниць

Москаль "наїхав" на голову ДФС Насірова за перевірки закарпатських митниць
Москаль: «Державна фіскальна служба України залучає для тотальної перевірки Закарпатської митниці раніше судимих за хабарництво посадовців».

 

Пряма мова очільника Закарпатської ОДА:

 

 Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров направив велику комісію для перевірки Закарпатської митниці в складі «найдосвідченіших в Україні ревізорів», – заявляє голова ОДА Геннадій Москаль. –  Комісії поставлене одне завдання – знайти масу недоліків у роботі митниці й показати її, як найгіршу в Україні. Особисто для мене нічого дивного в цьому немає, важко було б сподіватися на заохочення від ДФС у світлі останніх подій на Закарпатті. Однак є один нюанс – один із заступників керівника «ревізорського десанту», такий собі Великов Георгій Іванович 19.09.1978 року народження (зараз його посада – головний державний інспектор митного посту «Костопіль» Рівненської митниці) 2 серпня 2012 року був судимий Старобільським районним судом Луганської області за ч.4 ст. 368 кримінального кодексу.

Розшифровую – це отримання службовою особою хабара (неправомірної вигоди) в особливо великих розмірах. Великов був тоді головним інспектором відділу митної служби по боротьбі з контрабандою та порушеннями митних правил Луганської митниці й погорів на хабарі. Санкція статті 368-ї передбачає від 8 до 12 років позбавлення волі (до речі, в колонії закритого режиму) з конфіскацією майна та позбавленням права займати певні посади. Вирок по Великову й зараз можна знайти в Єдиному реєстрі судових рішень України. За логікою речей «ревізор» Великов мав би зараз пити в колонії чефір, а не перевіряти Закарпатську митницю. Як він опинився на волі – питання другорядне. А головне те – як він опинився в складі «ревізорської комісії» ДФС України і тепер перевіряє, хто як працює на Закарпатті! Та ще й у взаємодії з дуже засекреченою групою працівників «К» центрального апарату Служби безпеки України. Це наче в комедії Гоголя «Ревізор». Там, правда, «ревізор» був дрібним шахраєм, а тут – солідний посадовець із «ксивою»…

 

Перс-служба Закарпатської ОДА

 

23 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів