На Рахівщині юнаків провели на строкову службу

На Рахівщині юнаків провели на строкову службу
У понеділок, 23 травня, п’ятеро юнаків із Рахівщини відправились до обласного військового комісаріату для проходження контрольного медичного огляду та відправки на строкову військову службу.

 

За традицією провести хлопців на службу зібрались родичі та близькі. Своїх друзів із селища Ясіня у дорогу провести прийшли і їх односельчани та колеги, котрі роком раніше пройшли строкову службу і зараз охоче ділились досвідом. Зважаючи, що серед призовників були двоє музикантів - викладачів Ясінянської дитячої школи мистецтв, захід виявився доволі насиченим, - пише Голос Карпат.

Привітав юнаків із важливою у їх житті подією тимчасово виконуючий обов’язки військкома Рахівщини майор Василь Гаджега.

- Строкова військова служба дійсно виховує із хлопців справжніх чоловіків, робить їх самостійними та пристосованими до життя. Для когось це тільки етап у житті, для інших – перший крок до військової кар’єри, - зазначив він. – Саме такими хлопцями, які не переховуються від військової служби та мають бажання внести свій вклад у розбудову держави, Рахівщина може гордитися.

За словами військкома усі без винятку новобранці розпочнуть свою військову службу у навчальних центрах, а вже потім, після проходження відповідної підготовки і навчання, будуть направлені до військових частин різних видів і родів Збройних Сил України.

 

23 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів