Контрабандистів на Буковині прикордонники затримували з пострілами, а на Закарпатті виявили партії сигарет біля річки Тиса

Контрабандистів на Буковині прикордонники затримували з пострілами, а на Закарпатті виявили партії сигарет біля річки Тиса
На Буковині та Закарпатті продовжуються посиленні заходи по припиненню спроб незаконного переміщення сигарет через державний кордон.

 

Для цього прикордонні підрозділи посилені додатковими прикордонними патрулями. Як результат, учора неподалік кордону у Чернівецькій області прикордонний наряд від прикордонної комендатури швидкого реагування затримав 2 осіб. Наздоганяючи порушників, правоохоронців були змушені здійснити попереджувальні постріли вгору, після чого за 60 метрів від кордону порушники були затримані.  Громадяни України намагалися перейти кордон не з пустими руками, а з трьома пакунками, в яких було 1 400 пачок сигарет.

Після складання протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 202, 204-1, 185-10 КУпАП матеріали передано до суду. 

Ефективною у протидії діяльності контрабандистів є співпраця співробітників Державної прикордонної служби України та прикордонників суміжних країн. Так, учора ввечері та сьогодні вночі прикордонники Мукачівського загону спільно з прикордонниками Румунії виявили поблизу кордону 27 ящиків сигарет. Контрабандисти, для подальшого переміщення тютюнових виробів, складали їх і переправляли партіями через річку Тиса. Наразі тривають заходи щодо затримання осіб, які причетні до протиправної діяльності, - пише Державна прикордонна служба України.

 

24 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів