Закарпатці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі "У гості до українців", який проходив у Києві

Закарпатці взяли участь у Всеукраїнському фестивалі "У гості до українців", який проходив у Києві
Упродовж 21-22 травня на території Національного ботанічного саду ім. М. М. Гришка у Києві відбувся ІІ Всеукраїнський туристичний фестиваль ,,У гості до українців”.

 

Мета фестивалю – стимулювати українців подорожувати своєю країною, презентуючи туристичний областей з їх специфікою, культурою, природним багатством. Фестиваль також покликаний популяризувати традиційну творчість, налагодити й укріпити міжкультурні відносини з представниками різних національностей, які постійно проживають на території України.

Територія фестивального містечка була розподілена на декілька локацій.

,,Смачна Україна” - представлення регіональної кухні областей України, а також смаколики від місцевих виробників: дегустаціі?, маи?стер-класи, знаи?омство з кулінарними традиціями Украі?ни. ,,Талановита Україна”- тут гості фестивалю мали змогу не лише придбати роботи маи?стрів народних промислів, але и? спробувати себе в якості творців прекрасного.

,,Дитяча Україна” - локація представляла собою різні розважальні атракції для дітей, літні табори тощо. А також ,,Туристична Україна — представлення областями України регіонального туристичного продукту. На цій локації розташувалися державні структури, які відповідають за розвиток туристичної галузі, туроператори/турагенти та заклади розміщення.

Управління туризму та курортів департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА спільно із відділом культури та туризму Іршавської РДА та сектором туризму Міжгірської РДА, розташувало експозицію ,,Закарпаття туристичне” у локації ,,Туристична Україна”.

Закарпатці запрошували відвідати край, реалізуючи презентаційно-інформаційну продукцію. За інформацією організаторів, цьогоріч ІІ Всеукраїнський фестиваль ,,У гості до українців” зібрав представників з 15 областей України. За два дні захід відвідали близько 7 тисяч осіб, повідомляють у Закарпатській ОДА.

 

24 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів