Закарпатці зможуть літати до Туреччини, а звідти – по всьому світу!

Закарпатці зможуть літати до Туреччини, а звідти – по всьому світу!
Про нову можливість подорожей по всій планеті закарпатцям розповіли у середу, 25 травня, під час презентації нових маршрутів, які вже з 16 червня розпочнуть працювати у Кошицькому аеропорту.

 

Незабаром найближчий до Закарпаття міжнародний аеропорт розпочне співпрацю із турецькими авіалініями – компанією Turkish Airlines. Нині ця компанія вважається найбільшою у світі (зі Словаччиною Turkish Airlines здійснюватимуть перельоти до 116 країн світу). І вже незабаром тричі на тиждень закарпатці матимуть можливість злітати до Стамбула, а звідти, при бажанні – практично до будь-якої точки світу.

«В Україні ми літаємо до 9 міст, тому українці добре знають Турецькі Авіалінії і люблять ними літати. Тепер ми будемо мати шанс обслуговувати і Закарпатську область. В Україні ми літаємо до Херсона, Запоріжжя, Києва, Дніпропетровська, Івано-Франківська, Львова. Польоти до Донецька та Сімферополя наразі припинені. Тепер ми зможемо літати і до Ужгорода, тому що ми ніколи не розглядали Кошице лише як Кошице. Для нас Кошице – це весь регіон, який включає Ужгород, Мішкольц, Пряшів та інші міста. Останні 5 років Турецькі авіалінії визнавалися найкращими у Європі. Це було голосування понад 20 мільйонів людей. Тому для нас це важливо. Але не дивлячись на високий рівень сервісу та якості, ми досі підтримуємо дуже розумні ціни на квитки. Ми найкращі у Європі, але не найдорожчі», - запевнив Левенд Арісой, генеральний менеджер Turkish Airlines.

Для пасажирів, котрі користуються аеропортом у Стамбулі для пересадки на наступний рейс і повинні очікувати тривалий час, діють спеціальні пропозиції. Так, якщо ви повинні чекати наступний рейс 5 годин, авіаперевізник забезпечить вам безкоштовну автобусну екскурсію по Стамбулу разом із ланчем у ресторані. Якщо ж пересадка триватиме 10 годин (для економ-класу і 7 годин для бізнес-класу), авіаперевізник надасть безкоштовний номер у 5-зірковому готелі разом із необхідним трансфером від аеропорту і назад.

Ще однією перевагою для подорожуючих Turkish Airlines називають можливість самотужки організовувати собі відпочинок. Так, за словами Томаша Янчиша, заступника директора аеропорту міста Кошице,  можна не користуватися послугами туристичних операторів, а самостійно бронювати авіаперельоти та проживання у готелях. Так само авіаперевізник може стати у нагоді і тим же туроператорам, котрі не завжди можуть дозволити собі замовити чартерний рейс для перевезення туристів.

Минулого року, за словами Левенда Арісоя, Turkish Airlines надали послуги 58 мільйонам пасажирів. Цього року авіаперевізник планує досягти показник у 70 мільйонів.

 

25 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів