Як ужгородцям отримати безкоштовну юридичну допомогу: міркували у міській раді

Як ужгородцям отримати безкоштовну юридичну допомогу: міркували у міській раді
Виконуючий обов'язки міського голови Ужгорода Іштван Цап та начальник управління правового забезпечення Олена Жулинська сьогодні зустрілися з директором Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Михайлом Давиденком, який ініціює започаткування співпраці Центру та міської ради Ужгорода.

 

Зокрема, Михайло Давиденко пропонує об'єднати зусилля для широкого інформування мешканців міста про те, хто може отримати безкоштовну юридичну допомогу, у тому числі адвокатську, поширення правової освіти.

Вже восени, коли повною мірою запрацюють онлайн-сервіси Міністерства юстиції, проведуть навчання для представників громадських організацій, посадовців, юристів, як ними максимально ефективно користуватися.

Планується провести і лекції науковців-психологів для посадовців, які проводять прийом громадян щодо ведення діалогу, комунікативної культури. Також представники Центру під час прийому громадян у міській раді запропонують тим, хто потребує вирішення правових питань, зокрема у судах, скористатися їхньою допомогою.

Спільно з соціальними працівниками юристи центру готові навідатися до інвалідів І групи, які не можуть відвідувати установи і запропонувати допомогу для вирішення питань, скажімо, зі спадщиною, представництва в офіційних структурах тощо.

Підсумовуючи зустріч, Іштван Цап запропонував представникам центру та міської ради Ужгорода спільно напрацювати програму взаємодії, яку винесуть на розгляд сесійного засідання депутатів міської ради, - повідомляє Ужгородська міська рада.

 

25 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів