"Бешеная судьба" Юрія Маслієва: в Ужгороді відбулась зустріч з епатажним письменником

"Бешеная судьба" Юрія Маслієва: в Ужгороді відбулась зустріч з епатажним письменником
24 травня Ужгородська центральна міська бібліотека зібрала шанувальників сучасної прози.

 

«Бешеная судьба» під такою назвою відбулася творча зустріч з епатажним письменником, поетом нашого міста Юрієм Маслієвим.

Ведуча вечора Андріана Гузак представила письменника як людину, яка любить правду, справедливість і називає речі своїми іменами. Письменник вчився на математичному, загально технічному, закінчив філологічний факультет Ужгородського університету. Трудовий стаж теж не одноманітний. Від шкільного вчителя та інженера -  до золотошукача і лісоруба.

Спортсмен. Займається бодібілдингом, східними єдиноборствами. Об’їздив пів світу від Чукотки до Африки. Нині проживає в м. Ужгороді.

Видав 7 романів, також автор поетичних збірників «Татуировка на душе» та «Распахнутое сердце». 

Заслужений вчитель математики Іван Ситар, розповів свої спогади про шкільні роки, про те, яким був Юрій Костянтинович учнем.

Студенти Ужгородського коледжу культури і мистецтв Комар Павло та Долинич Віктор зіграли уривок з пригодницького роману «Злобным аллюром пропорота ночь» за сценарієм старшого викладача Ужгородського коледжу культури і мистецтв Оксани Шип.

Студент коледжу культури і мистецтв Долинич Віктор прочитав вірш «Серце» в дарунок автору. 

Присутні вперше змогли почути пісні, на які було покладено музику і виконав композитор і виконавець, Олександр Куренков, м. Днепропетровськ.

 

Джерело: 0312.ua

 

25 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів