Закарпатський Хуст має наміри побрататися з австрійським Літцом

Закарпатський Хуст має наміри побрататися з австрійським Літцом
Хуст починає співпрацю з австрійським містом Літц, поблизу якого також розміщена. Однак, долина у Літці не рівнинна, а високогірна. Вже найближчим часом Хустська делегація планує відвідати Австрію, для того, аби вести діалог щодо того, аби Літц став містом-побратимом Хуста.

 

"Австрія має добре розвинену туристичну галузь, там проводиться єдиний у світі фестиваль нарцисів, там уміють привабити до себе відвідувачів. У нас же унікальна Долина використовується не на повну потужність, адже гості їдуть до Хуста лише у період цвітіння рідкісних квітів, у той же час впродовж 11 місяців частина Карпатського біосферного заповідника в урочищі Кіреші пустує, – зазначив Хустський міський голова Володимир Кащук. – Тому ми хочемо розробити додаткові туристичні маршрути, закупити буйволів, обладнати двоярусні оглядові майданчики, із яких би було видно всю Долину. У той же час, у цьому році вже зроблено дорогу до природної пам’ятки, облаштовано стоянку, проведено освітлення".

Також очільник міста має в планах зробити з Долини нарцисів справжню «родзинку» міста, ексклюзивну зону відпочинку з парковою зоною для дітей.

uzhgorod.net.ua за матеріалами сайту mediakhust.net

 

26 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів