Нардеп із місцевими колегами пішли на випускні у закарпатські... дитсадки

Нардеп із місцевими колегами пішли на випускні у закарпатські... дитсадки
Напередодні Міжнародного дня захисту дітей, який зазвичай відзначають 1 червня, народний депутат України Михайло Ланьо разом із депутатами Закарпатської обласної ради Василем Кошелею, Олексієм Баранюком та селищним головою Кольчина Миколою Дубом завітали до Кольчинського дитячого садочка. Від імені всього активу Закарпатської обласної організації партії «Відродження» гості вітали дітей та їхніх батьків.

 

До свята нинішнім маленьким випускникам, а завтрашнім школярам гості принесли подарункові набори шкільного приладдя, яке знадобиться в першому класі.

На початку урочистого свята привітав маленьких випускників та їхніх батьків народний депутат України Михайло Ланьо. «Сьогодні у вас, любі малята, закінчується дитинство і вже завтра вам треба буде зробити перший крок у доросле життя – піти в школу. Бажаю вам на цьому шляху тільки успіхів, звершень, цікавих відкриттів кожного дня. А ще усім вам та вашим родинам - міцного здоров’я, успіхів та благополуччя, батькам – мудрості й терпіння, усім разом – мирного неба над головою й добробуту кожній родині», - сказав Михайло Ланьо. 

Депутат Закарпатської обласної ради Олексій Баранюк, який сам живе в Кольчині, теж привітав присутніх у залі: «У вашому житті сьогодні вкрай важлива подія - перший випускний, прощання з дитячими іграми, пустощами. Попереду багато незвіданого, часом – цікавого, іноді – складного. Тож аби полегшити вам трішечки перші шкільні звершення, ми принесли кожному подарунки – олівці та фломастери, зошити та лінійки і ще багато необхідного. Ростіть і вчіться на радість усім нам!»

У той же час селищний голова Микола Дуб жартома покритикував батьків, наголосивши, що в попередні роки випускників у садочках Кольчина було більше, цьогоріч – тільки 78. «Здоров’я нам усім та добробуту – і повторюйте попередні рекорди! Молода зміна потрібна Кольчину», - побажав голова.   

Треба відзначити, що зі щирими словами й побажаннями на доросле життя, а також, безперечно, із подарунками до свята приходять до випускників дитсадочків у ці дні депутати від партії «Відродження» по всій області.

Прес-служба Закарпатської обласної організації партії «Відродження»

 

26 травня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів