В Ужгороді на «Книзі-фест» видавці можуть знайти собі книжкових дизайнерів

В Ужгороді на «Книзі-фест» видавці можуть знайти собі книжкових дизайнерів
25 травня в Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Федора Потушняка відкрили виставку «Молодий митець книжкового дизайну». Тут представлені різнопланові дипломні та курсові роботи випускників Закарпатської академії мистецтв.

 

За словами завідувача кафедри дизайну вишу Одарки Долгош-Сопко, представлені й проектні, й макетні (робота в матеріалі) роботи.  Це вони роблять під час переддипломної практики, коли збирають відомості, займаються науковим пошуком, далі моделюванням і власне виконанням.

Пані Одарка продемонструвала виконані роботи – книги 3D з вишивкою та цитатами, артбуки,  студентські книги, книгу-сувій ручного виконання, книги-витинанки, а також конструктивні речі для рекламних матеріалів, календарів тощо.

Також на виставці представлені дипломні проекти, які пішли в тираж, - альбом-каталог «Художники Закарпаття» та книжка Лідії Повх «На озері Тітікака».

За словами пані Одарки, якщо хтось зацікавився, то кафедра приймає замовлення від видавництв для розробки дизайну як дипломної роботи у вересні.

Виставка триватиме в бібліотеці до  кінця тижня. У 20-х числах червня в галереї «Ілько» буде виставка й дипломний захист студентів Закарпатської академії мистецтв.

uzhgorod.net.ua

 

26 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів