На Закарпатті похід у нічний клуб завершився лікарнею

На Закарпатті похід у нічний клуб завершився лікарнею
22-річному жителю м.Виноградова під час бійки на дискотеці пошкодили око. За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень його 35-річному кривднику повідомлено про підозру.

 

Ще в середині квітня 22-річний житель м.Виноградів пішов на дискотеку в місцевий нічний клуб. Там у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем – 35-річним виноградівцем. Від словесної перепалки дійшло до бійки. В результаті старший наніс молодшому потужний удар кулаком в обличчя, від якого той впав на землю.

Однак звичайним синяком все не завершилося. Від удару сталося відшарування сітківки ока, й хлопець потрапив в очне відділення обласної лікарні м.Ужгорода. А це вже тяжкі тілесні ушкодження.

Про травмованого хлопця лікарі повідомили в поліцію. Виходячи з медичного заключення, слідчий перекваліфікував порушене раніше за статтею "хуліганство" кримінальне провадження на ст.121 ч.1 ККУ (Тяжке тілесне ушкодження).

35-річному виноградівцю повідомлено про підозру в скоєнні даного правопорушення. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області 

 

26 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів