Хустські рятувальники отримали спорядження від голландської реформатської церкви

Хустські рятувальники отримали спорядження від голландської реформатської церкви
27 травня до хустських рятувальників із подарунками завітали Шандор Зан Фабіан - єпископ Закарпатської реформатської церкви та Микола Жуковський – пастор і керівник церковної добровільної пожежної команди села Дерцен Мукачівського району. Зустріч відбулася на базі Хустського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Закарпатській області.

 

Рятувальників Закарпаття особисто представляв начальник Управління Роман Гудак. 

Поважні гості вручили гуманітарну допомогу Роману Васильовичу, а той, у свою чергу, передав її в користування вогнеборцям 10-ї державної пожежно-рятувальної частини та пожежно-рятувального поста села Вишково. Від голландської реформатської церкви рятувальники отримали 60 комплектів бойового одягу та пожежні каски.

Під час зустрічі Роман Васильович щиро подякував гостям за розуміння проблем у забезпеченні та необхідності оновлення бойового одягу рятувальників, а також висловив сподівання на поглиблення транскордонного співробітництва у сфері цивільного захисту та взаємної допомоги.

Крім цього, у рамках зустрічі було проведено екскурсію пожежною частиною, де присутніх ознайомили з технікою та обладнанням, яке знаходиться на озброєнні в бійців ДСНС хустського гарнізону. 

Насамкінець зустрічі Микола Жуковський нагородив пам’ятною ювілейною медаллю від добровільних пожежних села Дерцен начальника Управління ДСНС у області Романа Гудака, начальника Хустського МРВ Управління Івана Гінцяка та т.в.о начальника 10-ї ДПРЧ Романа Ороса. У свою чергу закарпатські рятувальники також подарували гостям пам’ятні подарунки й сувеніри.

У ДСНС України у Закарпатській області

 

28 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів