Ужгородські медики займались спортом

Ужгородські медики займались спортом
Наймасовіша галузева спартакіада області проходила у суботу в Ужгороді. На старт фінальних змагань вийшли 44 команди медичних та оздоровчих закладів області із загальною кількістю понад 1000 учасників.

 

Організатори спортивного свята департамент охорони здоров’я Закарпатської обласної державної адміністрації та обласна організація профспілки працівників охорони здоров’я. Допомагала організаторам у проведенні спартакіади обласна рада ФСТ «Спартак».

Традиційно перед початком змагань пройшов урочистий марш-парад команд на чолі із прапороносцями та духовим оркестром Ужгородського державного музичного училища ім. Дезидерія Задора.

Медики змагались у 14 видах спорту. І скрізь точилась напружена боротьба за перемогу. Очільник медиків області Володимир Маркович переконаний, що такі заходи не тільки популяризують здоровий спосіб життя та активний відпочинок, але й згуртовують колективи.

Голова профспілки медичних працівників Володимир Турок зазначив, що традиційно як на обласних так і загальноукраїнських змаганнях, спортсмени галузі займають призові місця.

Протягом майже усього дня на спортивних майданчиках точилася напружена спортивна боротьба. До суддівства на спартакіаді були залучені кращі спортивні арбітри нашого краю.

За підсумками змагань у плаванні перемогла команда обласної дитячої лікарні, а в перетягуванні канату – обласної стоматполіклініки. В сімейних стартах і більярді не було рівних спортсменам Виноградівської ЦРЛ. В шахах перемогу здобула команда Ужгородського МЦ ПМСД, у кульовій стрільбі найвлучнішими були спортсмени ОКТМО «Фтизіатрія», а найсильнішими у гирьовому спорті (у ваговій категорії до 90 та понад 90 кг) відповідно – спортсмени ОКТМО «Фтизіатрія» та Тячівської ЦРЛ. У легкоатлетичному кросі кращою виявилася Воловецької ЦРЛ, а в дартсі – обласне бюро судмедекспертизи. В армспорті перші місця у трьох вагових категоріях посіли спортсмени Воловецька ЦРЛ, обласної стоматполіклініки та Хустської ЦРЛ.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської ОДА.

 

 

 

30 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів