Прощай, "пересічка"? Скільки доведеться платити за авто, куплене за кордоном

Прощай, "пересічка"? Скільки доведеться платити за авто, куплене за кордоном
Верховна Рада України прийняла в другому читанні законопроект №3251 щодо стимулювання розвитку ринку вживаних транспортних засобів.

 

За законопроект проголосували 237 депутатів.

Раніше Верховна Рада України підтримала в першому читанні за основу законопроект №3251 “Про внесення змін до підрозділу 5 розділу ХХ” Перехідні положення “Податкового кодексу України щодо стимулювання розвитку ринку уживаних транспортних засобів”. За документ тоді проголосували 226 парламентаріїв.

“Реалізація запропонованого законопроекту не потребує додаткових витрат з Державного бюджету України, а навпаки сприяє його наповнення. З огляду на всі фактори, реальні надходження до державного бюджету в 2016 році при реалізації даного законопроекту виростуть на 1,2 млрд гривень”, – наголошується в пояснювальній записці.

За закон проголосували 237 народних депутатів, зокрема майже повним складом законопроект підтримала “Радикальна партія”, Об’єднання “Самопоміч”, більшість депутатів від “Народного Фронту”, ВО “Батьківщини” та БПП. Не голосували чи були відсутні депутати від “Відродження”, “Волі народу” та “Опозиційного блоку”. Утрималися 12 народних депутатів, жоден з нардепів не проголосував “проти”.

Джерело: www.informator.news

 

31 травня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів