Юні закарпатці мали змогу намалювати свої права

Юні закарпатці мали змогу намалювати свої права
Сьогодні, у фойє Закарпатської обласної державної адміністрації відбулося урочисте відкриття виставки та нагородження переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу шкільних малюнків “Мої права”.

 

За словами організаторів обласного етапу конкурсу, учасниками відбору стали автори близько 100 малюнків. Усі вони стосувалися бачення дитиною своїх прав та їхнього захисту. Сьогодні 16 кращих юних художників отримали дипломи та цінні подарунки. Роботи ж трійці обласних призерів у трьох вікових категоріях вже направлені до Міністерства юстиції України, де найближчими днями будуть визначені переможці заключного етапу.

Як зазначила начальник Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач, захід покликаний виховувати громадянина правової держави з юного віку та дати можливість дітям творчо реалізувати бачення своїх прав та свобод.

Серед розкритих у художніх роботах учнів загальноосвітніх закладів області тем переважала проблематика прав дітей на життя у вільній єдиній країні, захист прав дітей з обмеженими можливостями, прав на освіту та лікування, а головне – право на життя, родину та любов.

Джерело: www.unn.com.ua

 

01 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів