У Хусті відбувся святковий концерт "Діти - наші квіти"

У Хусті відбувся святковий концерт "Діти - наші квіти"
Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей у Хустському районному будинку культури відбувся святковий концерт «Діти – наші квіти».

 

Юні й талановиті вихованці студії естрадного співу «Фортуна» (кер. Євген Щербан) та Центру бального, спортивного та сучасного танцю «Еліт» (кер. Владислава Костак) підготували для своїх ровесників цікаву програму і показали дорослим, як потрібно розважати дітей.

Відрадно, що завдяки сприянню служби у справах дітей Хустської РДА на концерті були присутні дітки з важкою долею - сироти, напівсироти, діти з родин учасників АТО та з прийомних сімей Хустщини, яким неординарне дійство подарувало дійсно незабутні радісні емоції.

Провів захід незмінний ведучий, директор районного будинку культури Анатолій Барна.

З теплими словами вітань до винуватців свята звернулися заступник голови Хустської РДА Василь Липчей, начальник служби у справах дітей РДА Любов Вайнраух. Опісля естафету побажань для найменших хустян перейняв начальник управління культури і туризму Хустської РДА, зірка пісенного шоу «Голос країни» Іван Пилипець.

«День захисту дітей найперше стосується незахищеної малечі. Такими, на жаль, сьогодні є діти на Сході. Дуже хочеться їх запросити до нашого сонячного Закарпаття, подарувати свою увагу, підтримку. Загалом чимало дітей потребують нашої допомоги, тому звертаюся до всіх посадовців, чиновників, підприємців із закликом не бути байдужими до чужої, а тим паче дитячої біди. Ніколи не відмовляйте в допомозі дитині. Можливо, про добру справу не напишуть в газеті, не опублікують в Інтернеті, але, повірте, Господь віддасть сторицею. І оскільки сьогодні Всесвітній день батьків, то бажаю всім батькам міцного здоров`я, і бути гідним прикладом для наслідування для своїх дітей, - побажав присутнім народний улюбленець.

Власне концертна програма гармонійно поєднала в собі вокальні виступи Ольги Уфімцевої, Діани Рущанської, Кароліни Борис, Вікторії Келемен, Валерії Лукачко, Олександра Гобана та Вікторії Данко й цікаві хореографічні постановки вихованців місцевого Центру бального, спортивного та сучасного танцю, - пише Голос Карпат

 

01 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів