У Берегові змагались юні спортсмени

У Берегові змагались юні спортсмени
Поєдинки між командами юних футболістів були напруженими, безкомпромісними і часом навіть драматичними.

 

У рамках програми, приуроченої до Дня захисту дітей, який відзначаємо сьогодні, в Берегові на нещодавно відкритому спортивному майданчику зі штучним покриттям римо-католицької громади, відбулися турнір з міні-футболу та змагання на краще володіння м’ячем – дриблінг, жонглювання, пробиття пенальті.

Поєдинки між командами юних футболістів були напруженими, безкомпромісними і часом навіть драматичними. У першому матчі “жовті” переконливо перемогли “синіх” – 4:1, а відтак переграли “помаранчевих” – 1:0. Переможний гол забив “Ібрагімович”, як його називають ровесники, а так син знаного на Берегівщині гравця Петра Дрозденка Василь. Його команді й дістався почесний Кубок. До кінця боролись за “срібло” “сині” й “помаранчеві”. Складалось враження, що Фортуна буде на боці фізично більш сильних і високих останніх. Але молодші й нижчі за зростом “сині” виявились більш в’юнкими і за рахунку 2:2 на останніх секундах зустрічі вирвали таки перемогу - 3:2, - повідомляє Голос Карпат

У дриблінгу не мав собі рівних юний Ерік Олай, котрий випередив Дениса Шалаєва та Василя Дрозденка. Пенальті найвлучніше пробив Михайло Цильо, від якого відстали Владислав Якимчук і той же Дрозденко. До речі, Василь був третім і у жонглюванні м’ячем (похвальна стабільність!), пропустивши поперед себе Михайла Циля та Едуарда Мориляка, що зумів “утримати” шкіряного в повітрі 106 разів.

Запступник міського голови Надія Ловга вручила переможцям Кубки та медалі відповідного ґатунку, а головний суддя змагань Володимир Петрушка – набори натуральних соків від спонсора турніру СП “Котнар”.

 

01 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів