На спеціальні проекти розвитку у Закарпатській області витратять понад 110 мільйонів гривень

На спеціальні проекти розвитку у Закарпатській області витратять понад 110 мільйонів гривень
Про це у четвер, 2 травня, повідомив директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської ОДА Денис Ман.

 

Мова про проекти, які фінансуються із Державного фонду регіонального розвитку.

«З Державного фонду регіонального розвитку для Закарпатської області на 2016 рік доведений розрахунковий обсяг коштів у сумі 110 мільйонів гривень. На розгляд обласної комісії було подано 267 проектів, які підготовані органами місцевої виконавчої влади та органами місцевого самоврядування. Вони відповідають критеріям та умовам, визначеним постановою Кабміну», - повідомив Денис Ман.

Із цих проектів у Києві відібрали 30, котрі і будуть профінансовані із фонду регіонального розвитку. Зокрема, мова йде про 18 проектів у сфері дорожнього господарства, 10 проектів у сфері закладів освіти, 1 проект водопровідно-каналізаційного господарства та 1 проект розвитку і вдосконалення системи протипаводкового захисту територій. Наразі можна говорити про те, що на ці 30 проектів використають майже 23 мільйони гривень.

Окрім того, нині допрацьовано матеріали до 60 проектів на суму 87,5 млн гривень, що пропонуються до фінансування у 2016 році за кошти державного фонду регіонального розвитку, з урахуванням зауважень, щодо їх відповідності законодавству, були направлені до Мінрегіону на розгляд та погодження. 

uzhgorod.net.ua

 

 

 

02 червня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів