На Іршавщині для дошкільнят організували спортивне свято

На Іршавщині для дошкільнят організували спортивне свято
Педагогічними колективами ДНЗ села Білки, що на Іршавщині були розроблені та організовані естафети.

 

Юні спортсмени 4-х дошкільних навчальних закладів села Білки зустрічали своє спортивне свято. Святкового настрою учасникам свята також додали цікаві розваги та, звісно, батьки-вболівальники, які щодуху висловлювали заклики підтримки та свою батьківську радість за діточок.

Вишикувавшись у колони, за сигналом стартували одна за одною естафети, діти із запалом виконували веселі вправи й щиро вболівали за кожного учасника своєї команди. Пізніше, щоб розслабити фізичний стан малечі та підняти їм настрій, малюки виконували пісні та кружляли у танку разом зі своїми вихователями. Відповідно до вимог спартакіади після закінчення кожної естафети суддями були виставлені оцінки, за підрахунками яких перемогла «дружба». Наприкінці малята трошечки втомлені, але сповнені позитивних емоцій за свої старання отримали ще й подарунки: гімнастичні кільця, м’ячі та ігрові конструктори.

Як зазначив завідувач сектору молоді і спорту Іршавської РДА, свято проходить не вперше, попередньо такий захід було проведено у Іршаві та с.Ільниця та наступного року планується у Раківці, а якому саме, поки що залишиться сюрпризом.

У той же час, міськрадою організовано веселі старти серед дошкільнят, а малята представили свої заклади концертними номерами. Як повідомляє офіційний сайт Іршавської міської ради, такої кількості дітлахів, як вчора, центральний парк Іршави ще не бачив. Міжнародний день захисту дітей зібрав більше 300 вихованців дитячих садочків та понад 400 учнів шкіл, - повідомляє Голос Карпат

 

02 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів