Михайло Реплюк: Гадаю, ми вже переросли рівень чемпіонату Закарпаття

Михайло Реплюк: Гадаю, ми вже переросли рівень чемпіонату Закарпаття
Одним із лідерів у складі «Ужгорода», який нині перебуває на вершині турнірної таблиці чемпіонату області з футболу в вищій лізі є досвідчений півзахисник команди Михайло Реплюк. Практично у кожному поєдинку Михайло відзначається або забитим голом, або ж результативною передачею. Тож про команду, найближчого суперника та інші футбольні справи у розмові з гравцем «Ужгорода».

 

-          Михайле, твоя команда вже другий рік поспіль бореться за найвищі трофеї в обласному чемпіонаті. Цього року окрім суперкубка ви стали переможцями зимової першості, володарями Кубка Закарпаття, а нині активно крокуєте до чемпіонства. Завдяки яким складовим маєте такі високі результати?

-          Гадаю, це все дається завдяки роботі нашого керівництва клубу, тренера та хлопців, які створили чудовий мікроклімат у команді, і в нас  дуже хороший колектив. На мою думку, ми вже переросли рівень чемпіонату Закарпаття і вже давно  пора піднімати планку для нашого клубу.

-          Цього року в  «Ужгороді» пройшла певна кадрова ротація. Швидко вдалося знайти спільну мову з новими гравцями, адаптуватися до їх манери гри?

-          На місце футболістів, які залишили команду прийшли інші гравці хорошого рівня. Звісно, на початку потрібно було звикнути до них, але за короткий період часу хлопці зігралися, зрозуміли в який стиль  їм потрібно грати й результат не забарився.

-          Як у професійних лігах так і в нашому чемпіонаті багато критичних стріл дістається арбітрам. Що скажеш про рівень закарпатських суддів?

-          Не хотів би це коментувати, адже нам потрібно слідкувати насамперед за власною грою. Всі ми люди, нам властиво помилятися, але головне, що судді не заважають грати в футбол. На мою думку, рівень нашого арбітражу досить таки пристойний, і я не бачив якоїсь очевидної допомоги від арбітрів тій чи іншій команді.

-           7 турів чемпіонату вже позаду, в якому з матчів «Ужгороду» було найважче?

-          Відверто, то практично в кожнім матчі був певний, що ми переможемо. Навіть, коли ми першими пропускали, то знав, що ми обов’язково відіграємося. Виходить так, що суперник нам забиває скільки хоче, а ми ж заб’ємо скільки треба… Щодо матчу, то сподобалася гра у фіналі Кубку Закарпаття проти «Севлюша», і це не через те, що я сам виноградівець, а дійсно нам протистояв гідний суперник і перемога для нас далася непросто.

-          Вже в неділю в рідних стінах прийматимете «Берегово»,  що знаєш про цього суперника, як налаштовуєш себе на цей поєдинок?

-          Багато про цей колектив не знаю, хіба що добре знаю їх тренера Мирослава Бабяка. Але суперник достойний, там зібрані кваліфіковані виконавці, та й всі хочуть відібрати очки в лідера, тож певен, що легким матч не вийде. 

Роман Сенишинuzhgorod.net.ua

 

03 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів