Закарпатські каратисти в Дніпрі здобули високі нагороди

Закарпатські каратисти в Дніпрі здобули високі нагороди
В Дніпрі пройшов 13 чемпіонат України з карате (версія JKS). На цій спортивній події було представлено 300 учасників з 14 регіонів України. Закарпаття представляв Мукачівський спортивний клуб карате «СІНАЙ» (тренер – майстер спорту України з карате, тренер вищої категорії Роман Михайлович Маслиган) .

 

Даний вид карате JKS – це відсутність вагових категорій. У цьому виді карате можуть зустрітись у поєдинку високий, низький, важкий та легкий по вазі супротивник. І манеру ведення поєдинку і тактику бою спортсмен вибирає та корегує вже під час бою самостійно.

Із закарпатців золоту нагороду в  категорії 16-17 років (в особистому куміте) завоював Єгоров Сергій, а бронзу команді приніс Буштин Денис (в особистому куміте у категорії 14-15 років) та Фабрицій Софія, яка зайняла 3 місце в особистих змаганнях.

В командних змаганнях срібло у наших дівчат: Гонак Ольги та Тараканової Катерини у категорії 8-9 років. Також маємо срібло у категорії 12-13 років серед дівчат яку принесли у скарбничку Фабрицій Софія, Війтів Рената та Смочко Ліна.

Смочко Максим, Шугало Віталій та Гонак Максим завоювали бронзу. Хлопці відзначились у командних змаганнях в категорії 12-13 років.

uzhgorod.net.ua

 

03 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів