На вулицях Ужгорода активні роботи: відремонтовано вулицю 8-го Березня

На вулицях Ужгорода активні роботи: відремонтовано вулицю 8-го Березня
Вулиця 8 Березня в Ужгороді (від Минайської до Грушевського) – із новим покриттям. Масштабні роботи, розпочаті восени минулого року, завершили напередодні.

 

На цій вулиці здійснили капітальний ремонт покриття, виклали бруківкою тротуари, перед цим повністю замінили інженерні мережі – водопровідну, загальносплавну та зливову каналізацію, підняли рівень люків. Привели до ладу зелені зони, де висадили дерева та посіяли газонну траву. Загальна кошторисна вартість ремонту вулиці – 3 млн. 461 тис. грн., цього року профінансовано робіт на 1 млн. 15 тис. грн.

На місці проведення ремонтних робіт побували міський голова Богдан Андріїв, його заступник Олександр Габор, в.о. директора департаменту Оксана Пайда, а також депутат міськради Анатолій Ковальський.

За словами Богдана Андріїва, крім вулиці 8 Березня, уже завершено роботи на Нахімова та Можайського, розпочато відновлення дорожнього покриття по вулиці Садовій, найближчим часом роботи розпочнуться на вулицях Глінки, Сидоряка, Болотинській та Радіщева. З наступного тижня ремонтуватимуть тротуари на вулиці Другетів та викладатимуть їх бруківкою.

Крім того, відновлено покриття на внутріквартальній території по вулиці Панькевича, 79-81 та відремонтовано міжквартальні проїзди на Декабристів, 41-43 і Можайського, 5-7. Почалися і роботи вздовж зелених зон (знімання шару ґрунту на прибордюрній лінії) по вулиці Грушевського.

Із наступного тижня візьмуться за внутріквартальні території по вулиці 8 Березня, 3,5,7 і Канальній, 27. Заплановано також ремонт внутрікварталки по Грушевського, 31-37.

Про це повідомили на сторінці Ужгородської міської ради у Фейсбуці.

 

03 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів