Кошти для пораненого бійця в Ужгороді збирали на рок-концерті

Кошти для пораненого бійця в Ужгороді збирали на рок-концерті
В Ужгороді, за ініціативи ВГО "Сокіл", відбувся благодійний вечір на збір коштів пораненому бійцю "Карпатської Січі" Юрію Черкашину.

 

Захід відбувся 3 червня в місті Ужгород у рок клубі "Outsider". У підтримку Юрія Чорноти виступили закарпатські гурти Чаламада та Станція, а також гості зі Львова – Залізний Хрест та відомий письменник Юрій Руф. Зібрані кошти (3650 грн) уже відправлено на лікування Юрія. 

Окрім виступів гуртів, впродовж вечора гості мали можливість переглядати фото-показ про Чорноту та його взвод, а також придбати ексклюзивні речі на аукціоні, виручені кошти за які також відправлено на рахунок Юрка.

"Ми щиро вдячні всім гуртам та Юрію Руфу – нашим друзям, які відгукнулись допомогти Чорноті. Адже, Юрій Черкашин – непересічна людина й практично все націоналістичне середовище знає й поважає його. Він один з тих керівників, який спершу показує приклад на собі. Він вчив молодих сокільців, що треба захищати свою державу і він перший же це зробив, коли постала потреба.", - розповідає голова закарпатського "Соколу", Томаш Лелекач.

Організатори також вдячні рок клубу "Outsider" за сприяння в організації благодійного вечора "Де Сила – Там Воля" а також всім небайдужим ужгородцям та гостям міста за підтримку Чорноти.

Юрій Черкашин "Чорнота" - командир сокільського взводу в ОЗШР "Карпатська Січ" у складі 93 ОМБ ЗСУ, ветеран російсько-української війни, голова ВГО "Сокіл", зараз перебуває на лікуванні у Латвії.Йому мають робити складну операцію для відновлення функцій правої руки. Основну частину коштів збирає Латвійський благодійний фонд допомоги для постраждалих у конфлікті в Україні. Але цієї суми не достатньо.

Картка ПриватБанку для допомоги 4149 4978 5285 6261 на ім'я Юрія Черкашина.

Нагадаємо, що Чорнота був важко поранений під Донецьким аеропортом у листопаді 2015 року.

Джерело: prozahid.com

 

05 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів