За хабар затримали одного з закарпатських митників

За хабар затримали одного з закарпатських митників
Керівництво Закарпатської митниці ДФС веде постійну боротьбу з корупцією у відомстві та очищує свої ряди.

 

Так, напередодні, 8 червня, керівництво отримало оперативну інформацію про можливе ввезення в Україну біжутерії без сплати митних платежів.

В зв’язку з тим, що митниця не може здійснювати оперативно-розшукові заходи, було прийнято рішення проінформувати керівництво Управління Служби безпеки України в Закарпатській області. В результаті ефективного спрацювання, під час одержання неправомірної вигоди співробітники УСБУ в області спільно з працівниками прокуратури Закарпатської області затримано старшого інспектора митного поста «Солотвино».

Про це повідомив Володимир Колесніков – начальник Закарпатської митниці ДФС.

– Я, неодноразово заявляв про своє принципове відношення до корупції загалом та хабарників зокрема. Жодного толерантного відношення та поблажок до працівників, які вирішили збагатитись за рахунок своїх дії чи бездіяльності перебуваючи на службі держави я не терпітиму. Всі, чия вина буде доведена, будуть відповідати за вчинене перед законом. Тим більше у цьому є підтримка вищого керівництва країни та області, – підкреслює Володимир Колесніков, начальник Закарпатської митниці ДФС.

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Закарпатській області

 

09 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів