Поїздом закарпатці можуть їхати вже не тільки з двома колесами, а й із чотирма

Поїздом закарпатці можуть їхати вже не тільки з двома колесами, а й із чотирма
Для покращення сервісу і зручності пасажирів Укрзалізниця призначила курсування вагона-автомобілевоза у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород.

 

Скориставшись цією послугою, пасажир може дістатися до місця призначення залізницею разом зі своїм автомобілем, при цьому відпочиваючи в комфортних умовах та зберігаючи ресурс авто. Оформити перевезення автомобіля у спеціальному вагоні поїзда № 81/82 Київ – Ужгород можна вже з 13 червня.

Так, вагон-автомобілевоз у складі поїзда № 81/82 Київ – Ужгород відправлятиметься з Києва з 13 червня по понеділках, середах та п’ятницях, а зворотно з Ужгорода з 14 червня по вівторках, четвергах та суботах.

Оформити перевезення автомобіля та отримати його на місці призначення пасажири можуть в багажних відділеннях вокзалів щоденно з 8:00 до 17:00. Оформити перевезення автівки та придбати квитки для пасажирів, які її супроводжують, можна одразу в обох напрямках. Вартість перевезення автомобіля залежить від його ваги та дальності поїздки,інформує «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

Нещодавно ми повідомляли, що Укрзалізниця запустила в рух на Закарпаття перший веловагон.

 

09 червня 2016р.
-->

Коментарі:

  1. Ігор 2016-06-09 / 16:12:16

    ......на фото. ....користуватися послугами РЖД! ? .....