Ужгородські маршрутки можуть змінити "місце дислокації"

Ужгородські маршрутки можуть змінити "місце дислокації"
Це вирішували сьогодні на зупинці поруч з університетом.

 

Куди передислокувати "відстійник" ужгородських автобусів, які чекають своєї черги на кінцевій зупинці біля університету на БАМі, на місце вирушили вирішувати перший заступник міського голови Ужгорода Іштван Цап, фахівці відділу транспорту, державних закупівель і зв'язку міської ради, т.в.о.начальника сектору безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції Олександр Ковальчук, депутат міськради Сергій Варцаба.

Констатували: облаштована зупинка біля корпусів УжНУ є тільки з боку університету, а з протилежного боку – лише розширення через заокруглення дороги. Останнім часом там виросли приватні помешкання і припарковані автобуси заважають господарям виїхати-заїхати, створюють шум під вікнами і сміття довкола.

Оглянувши прилеглу територію, дійшли попереднього висновку: найкраще повернутися до затвердженої у 2013 році за рішенням такої ж комісії схеми, за якою майданчик для відстою автобусів визначили трохи вище, з правого боку від підйому до вишу, на стоянці, де зараз паркують машини. Це питання вивчать докладніше, - повідомляють на сторінці мерії Ужгорода у Фейсбуку.

 

09 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів