Знахідка з присмаком війни на Ужгородщині

Знахідка з присмаком війни на Ужгородщині
Працювала служба із надзвичайних ситуацій.

 

8 червня в Ужгородському районі зафіксували чергову небезпечну знахідку. На кукурудзяному полі біля с. Руські Геївці місцеві мешканці виявили предмет, схожий на мінометну міну. О 09:20 люди повідомили про це до Служби порятунку «101».

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які прибули на місце події, здійснили контрольну перевірку території й вилучили з землі ще кілька ВНП часів Другої світової війни. Загалом на полі знайшли 9 вибухонебезпечних предметів: 1 артилерійський снаряд калібром 152 мм, 1 артснаряд калібром 76 мм і 7 мінометних мін калібром 82 мм. Усі боєприпаси транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця та о 14:20 знищили.

Рятувальники закликають закарпатців! У разі виявлення підозрілих металічних предметів, схожих на вибухонебезпечні, не чіпайте їх і не пробуйте самостійно знешкодити вибуховий пристрій. Натомість позначте місце знахідки, повідомте про це органи влади, місцевого самоврядування, поліцію або ж зателефонуйте до оперативно-рятувальної служби за номером 101.

 

У ДСНС України у Закарпатській області

 

09 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів