Новий рекорд результативності від наших футболістів!

Новий рекорд результативності від наших футболістів!
«Ужгород» продовжує свою непереможну серію і робить це з рекордним у цьогорічному чемпіонаті результатом

 

Стадіон “Автомобіліст» м. Ужгород

«Ужгород» (Ужгород) – «Боржава» (Довге) – 11:2 (6:1).

Голи: Скунзяк 5, 25, 57; Реплюк 8, 47; Пиняшко 14, 44; Гегедош 27, 53, 75; Ряшко 72 – Ганич 31,Сурмач

87.

«Ужгород»: Лютнянський, Ковчар, Куделко, Бандурович, Гегедош, Білінський (Ількович 46), Оржаховський, Ряшко, Пиняшко, Реплюк, Скунзяк.

Запасні: Гречка, Бако

Тренер: Іван Шанта

«Боржава»: Погайда (Кертис В. 27), Батрин, Ловга, Штефко, Урста, Шандра, Бурч, Кертис Я. (Бобир 65), Батрин, Сурмач, Ганич.

Запасні: Цісельський .

«Ужгород» продовжує свою непереможну серію і робить це з рекордним у цьогорічному чемпіонаті результатом – 11:2. Після цього матчу, здається, у лавах ужгородського клубу в її найкращого голеодора Р. Гегедоша з’явився конкурент в особі Івана Скунзяка. Ця пара на двох забила довжанам 6 голів (по 3 кожен).

Не встигли гості як слід розташуватися на полі, як уже до 14-ї хвилини тричі виймали м’яч із власної сітки воріт. Роберт Гегедош доводить рахунок до 4:0, а далі господарі на мить розслабилися і цим змогли скористатися гості. Чи не в єдиній своїй атаці нападник гостей Сурмач зміг подати з правого краю, а на лінії воротарського майданчика головою замикає Ганич. А вже через кілька хвилин чергова атака «Боржави» завершується призначенням пенальті в ворота ужгородців – м’яч після удару гравця «Боржави» зачепив руку захисника у власному штрафному майданчику. Та знову вище всіх похвал грає Мирослав Лютнянський, який відбиває удар суперника.

Господарі далі зібралися й вже практично до останніх хвилин не відпускали суперника з власної половини поля. Слід відмітити гол-красень Гегедоша в дев’ятку на завершальній хвилині першого тайму. А в другім таймі його індивідуальні дії завершилися кумедним голом – поміж ніг голкіперу.

Лише на 87-й хвилині молодий гравець «Боржави» Сурмач зумів втекти від оборонців «Ужгорода» й забити гол у ворота господарів. Тож 11:2 така феєрична перемога «Ужгорода» напередодні важливого двобою проти свого головного конкурента – виноградівського «Севлюша».

uzhgorod.net.ua

 

 

 

09 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів