День молоді, незалежний мистецький проект та наркотики

Вдруге за короткий відрізок часу в Ужгороді показують Булгакова

 

Цього разу один з творів видатного російського письменника представляли не маститі Москвичі, а наша творча молодь. Під приціл режисера Андрія Шараскіна потрапив твір Михайла Булгакова "Морфій". Проте, зміст та структуру оповідання було кардинально переосмислено, роль головного героя - лікаря Полякова, було розділено між чотирма акторами, кожен з яких представляв частину його свідомості. Перед початком вистави глядачам повідомили маловтішну статистику:[b]кожну хвилину від наркоманії та супутних хвороб помира? 12 чоловік.[/b] Саме тому все дійство тривало одну годину та вісім хвилин. За такий час від наркоманії помира? стільки людей, скільки було присутніх на виставі в облмуздрамтеатрі.
Головні ролі виконували - Анатолій Рошко, Віталій Зубченко, Олександр Мельник, Олег Дячук. В п??сі було використано музику Геннадія Донецького, Камерного Оркестру, DJ Acid-а та Matthew Jacobs-а.
Оскільки дають себе взнаки проблеми фінансування молодіжних мистецьких проектів, подібної вистави Ужгород ще не бачив і, кажуть, скоро не побачить...

 

30 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Acid Dj 2005-10-17 / 06:52:00

    """В п’єсі було використано музику Геннадія Донецького, Камерного Оркестру, DJ Acid-а та Matthew Jacobs-а """

    Эт типа моя музыка ,была использована !!!



  2. la_loca 2004-06-30 / 18:20:00

    Шараскін чудесний режисер. саме таких режисерів не вистачає Закарпатському театру. його вистави "Finita la comedia" і "Morfiy" визивають велику пошану до нього як до талановитого режисера.
    а Рошко - найкращий, дуже талановитий актор.