Ужгородським дітям пропонують дуже цікаве заняття

Ужгородським дітям пропонують дуже цікаве заняття
В Ужгороді розпочинається набір дітей в дитячу школу хокеїстів.

 

Сезон в НХЛ завершено, «Пітсбург» святкує перемогу, а в Ужгороді досі вирує хокейне життя. Навіть незважаючи на тепле літо.

В нашому місті триває набір в хокейну школу для самих маленьких. Двері відчинені всім, кому не дає спокою слава Гретцкі та Харламова, хто хоче навчитися міцно стояти на ковзанах та навчитися найдинамічнішої гри світу.

Як ви знаєте, на базі ковзанки «Ice land» під патронатом Федерації хокею Закарпаття існує дитяча школа хокею – єдина та унікальна у всьому регіоні. В ній займаються десятки дітей Ужгорода різного віку: від 2003 до 2009-го року народження. І всіх їх, між іншим, можуть забезпечити безкоштовно усім необхідним спорядженням. Це хороша можливість, адже спорядження не всім батькам по кишені.

Діти займаються не просто так. Вже після пару місяців занять хлопці міцно тримаються на ковзанах і швидко ганяють шайбу по льодовим майданчикам.

І не тільки на «Ice land». Команда вихованців школи вже брала участь в чемпіонаті України та їздили на змагання в Європу. Нещодавно в Михайлівцях (Словаччина) на турнірі наші хлопці змогли з 6-ти ігор виграти 4 (!!!). А це неабияке досягнення, адже хокей в Словаччині завжди був на дуже високому рівні.

Заняття з дітьми тривають вже зараз. Незважаючи на теплу пору року та відсутність ковзанки. Діти наразі займаються загальною фізичною підготовкою. Займаються багато: у понеділок та п’ятницю - у фітнес-центрі Viper GYM, у вівторок – у басейні, в четвер – в спортивному залі ЗОШ №6.

Вже у листопаді хлопці мають стати на ковзани та вчитися грати у хокей. І грають багато - 5-6 днів на тиждень.

Федерація хокею Закарпаття та тренерський склад дитячої школи запрошує всіх охочих займатися хокеєм! Чекаємо сміливих, відчайдушних, міцних та завзятих хлопчиків або просто тих, хто завжди мріяв грати в хокей. Починаючи від 6 років і старше!

Двері відчинені для всіх!

 

Звертатися до голови батьківського комітету гуртку з хокею

Станіслава Овчаренка

Тел. 0504321388

 

13 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів