В галереї «Ужгород» презентували «Музику повітря»

В галереї «Ужгород» презентували «Музику повітря»
Живописні полотна Юлії Єгорової-Рогової викликають неоднозначні емоції і почуття. Вони дуже різні, як, очевидно, настрій і почуття художниці з яким вона їх створювала. Її твори можуть подобатися або не подобатись, проте не залишають нікого байдужим, що свідчить про щирість автора, відвертість у спілкуванні з аудиторією. Її картини по-дитячому свіжі і безпосередні, можливо, іноді, навіть трохи й примітивні, що додає їм якогось особливого шарму.

 

Про кожну роботу художниці треба говорити окремо, але чи не всі її твори об’єднує імпресіоністичність, ніжна, жіночна експресія самовираження. Тональний діапазон робіт широкий, кольорова гама досить багата відтінками, як, очевидно, і її душевний світ. 

Провідне місце в творах митця займає колір, форма – другорядне, відчутне намагання знайти їхню гармонію. У роботі вона цілком віддається своїм почуттям, емоціям, творить вільно і спонтанно, іноді недописуючи, залишає простір для домислів.

Полотна пані Юлії сприймаються легко, вони не обтяжені глибиною думки, дарують позитивний настрій. Вони ніжні й романтичні, заохочують глянути на світ свіжим, закоханим поглядом, розслабитись і отримати задоволення від його споглядання, від феєрії кольору, звуків, пахощів.

Джерело: Володимир Мишанич, Закарпаття онлайн

 

13 червня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів